εσπα

Location
Δημ. Γούναρη 22, Θεσσαλονίκη 54621 – Κέντρο
9:00-14:00

Τρόποι πληρωμής

Πληρωμή με κάρτες Visa – Master – Maestro | Εκκαθάριση μέσω VivaWallet

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε επίσης να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελία στον λογαριασμό μας στην Eurobank EFG. Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο: 231 022 0158 για να μας γνωστοποιήσετε ότι πραγματοποιήθηκε η κατάθεση των χρημάτων, ή στείλτε μας μέσω email στο info@ladida.gr το αποδεικτικό της κατάθεσης σας.

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η! :  Σε περίπτωση μεταφοράς από άλλη τράπεζα τυχόν έξοδα της τραπεζικής συναλλαγής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να καταβληθεί η διαφορά της επιβάρυνσης προτού εκτελεστεί η παραγγελία.

Πληρωμή με αντικαταβολή: Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας τοις μετρητοίς ή με κάρτα στην εταιρεία μεταφοράς courier, κατά την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων.

Δικαιούχος λογαριασμού Eurobank EFG “Άλκηστις Βαρλάμη” IBAN: GR68 0260 0370 0000 1020 0685 831

Επιστροφές – Ακυρώσεις

Επιστροφές γίνονται δεκτές 24 ώρες μετά την παραλαβή του προϊόντος και εφ’ όσων δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία και χρησιμοποιηθεί το προϊόν.

Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη. Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για τυχόν καταστροφή του προϊόντος ή της συσκευασίας αυτού κατά την μεταφορά αυτού προς τον πελάτη ή από τον πελάτη.

Σε περίπτωση καταστροφής ή απώλειας του προϊόντος κατά την μεταφορά, ευθύνη για την αποζημίωση του πελάτη έχει η εταιρία μεταφοράς.

Η ασφάλιση των προϊόντων αφορά το ύψος των 200,00€. (για επιπλέον ασφάλιση των 200,00€ πρέπει να ζητηθεί από τον πελάτη και ισχύει ειδικός τιμοκατάλογος της εταιρίας ταχυμεταφορών).

Για προϊόντα εντός εγγύησης ισχύουν οι όροι της εγγύησης του κατασκευαστή του προϊόντος που διατίθενται είτε σε έντυπη μορφή με την παραλαβή του προϊόντος είτε σε ηλεκτρονική μορφή σε ψηφιακό δίσκο που συνοδεύει το προϊόν ή σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Τα μεταφορικά έξοδα επισκευής σε εγγύηση, υπάρχει περίπτωση ανάλογα με του όρους του κατασκευαστή, να βαρύνουν τον πελάτη.

Οι ακυρώσεις παραγγελιών γίνονται δεκτές έως και 1 (μία) ώρα μετά την παραλαβή της παραγγελίας από εμάς.

Email
Subscribe to our newsletter to get the latest scoop right to your inbox.
Skip to content