εσπα

Location
Δημ. Γούναρη 22, Θεσσαλονίκη 54621 – Κέντρο
9:00-14:00

Τρόποι Παραγγελίας

Πως πραγματοποιείται μία παραγγελία

Αφού κάποιος εισέλθει στην ιστοσελίδα του ladida.gr μπορεί να πραγματοποιήσει την παραγγελία του με τους ακόλουθους τρόπους:

A) Ηλεκτρονικά

Ο χρήστης επιλέγει το προϊόν που τον ενδιαφέρει μέσω της επιλογής Αναζήτηση που βρίσκεται στο κεντρικό άνω σημείο της κάθε σελίδας ή από την στήλη Κατηγορίες η οποία είναι άνω αριστερά της κάθε σελίδας του ladida.gr και οδηγείται στην επιλογή του μέσω ενός ή και περισσότερων κριτηρίων.

Εν συνεχεία αφού έχει αποφασίσει ποιο είναι το προϊόν της αρεσκείας του, κάνει κλικ στο σύνδεσμο Καλάθι, που βρίσκεται δεξιά του εικονιζόμενου προϊόντος. Με αυτόν τον τρόπο το προϊόν τοποθετείται αυτόματα στο Καλάθι Αγορών.

Έπειτα για να πραγματοποιηθεί η αγορά επιλέγεται η ένδειξη Ταμείο που βρίσκεται άνω δεξιά της οθόνης. Στην σελίδα αυτή ο ενδιαφερόμενος ακολουθεί τα επιμέρους βήματα.

Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης δεν έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο ladida.gr μπορεί να αγοράσει ως Επισκέπτης αφού πληκτρολογήσει τα προσωπικά στοιχεία (αυτά που φέρουν την ένδειξη κόκκινου αστερίσκου * είναι υποχρεωτικά).

Έπειτα η διαδικασία είναι ίδια και για τις δύο περιπτώσεις. Επιλέγετε τον τρόπο αποστολής και τον τρόπο πληρωμής. Ακολουθεί η επιβεβαίωση παραγγελίας και η αποδοχή των Όρων Χρήσης. Τελευταίο βήμα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας είναι η επιλογή του κουμπιού Παραγγελία.

B) Τηλεφωνικά

Ο ενδιαφερόμενος για τα προϊόντα του ladida.gr μπορεί να έλθει σε επαφή με την εταιρεία μας και τηλεφωνικά στο 231 022 0158 (Δευτέρα έως Σάββατο 09:00- 15:00) προκειμένου να πραγματοποιήσει τις αγορές του με πιο άμεσο τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 231 022 0158 ή στο info@ladida.gr

Email
Subscribe to our newsletter to get the latest scoop right to your inbox.
Skip to content